telefoon 0172-240000

De werkweek en schoolreis specialist!´╗┐

City Adventures is al meer dan 15 jaar de specialist in het organiseren van werkweken, schoolreizen en groepsreizen naar de verschillende (hoofd)-steden in Europa. Elke reis heeft een actief en cultureel karakter.´╗┐

Vertrouwd, veilig en goed georganiseerd op werkweek!

Met deze website willen we je informeren over de mogelijkheden voor teamuitjes, bedrijfsuitjes, schoolreizen en werkweken naar verschillende steden in europa.

| - City_logo.jpg      City Adventures houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met het organiseren van stedenreizen, outdoorkampen, skireizen, schoolreizen , werkwerken en outdooractiviteiten op de mooiste plekjes van Europa. Onze gasten zijn veelal scholen, organisatie's, bedrijven, families en vriendengroepen die de organisatie uitbesteden.

Alvast veel plezier,
TEAM CITY ADVENTURES´╗┐

| - londen.jpg

map

Meest populaire stedenreizen

#Barcelona werkweek 5 dagen

Barcelona is natuurlijk de stad die je gezien moet hebben. Een stad waarvan men zegt dat deze al 400 jaar eerder dan Rome is gesticht.

#Berlijn werkweek 5 dagen

In Berlijn valt heel veel te beleven. Het is de stad van moderne technologie, maar de geschiedenis speelt hier in het dagelijkse leven nog steeds een belangrijke rol.

Onze locaties

Praag
Rome
Parijs
Barcelona
Londen
Berlijn

Aangesloten bij

ANVR
SGR
Calamiteiten fonds
Touringcar keurmerk